Wie ben ik

Mijn verhaal

Ik ben Marja Rispens en woonachtig in Smilde. Mijn passie voor sport heb ik als kind al ontwikkeld, omdat ik veel aan sport heb gedaan. Ik heb aan teamsporten gedaan, zoals  volleybal, maar ook veel individuele sporten zoals schaatsen, wielrennen en hardlopen. Dat laatst doe ik nog steeds met veel passie.  Ik geef groepstrainingen in o.a. Hardlopen voor beginners, Powerwalking en Bootcamp. Daarnaast doe ik zelf aan krachttraining, wat een enorme toevoeging is voor het hardlopen.

Momenteel bied ik Personal Training, Duo Training en Small Group Training aan huis, bij mij thuis  of op  een buitenlocatie. Graag help ik jou als klant om je fitter en sterker te maken. Waarom je mij zou moeten kiezen? Mijn naam MR Motivation Training zegt het al: Motivation is mijn drijfveer. Ik hoor vaak van klanten dat ik erg motiverend ben en mijn enthousiasme overdraag. Sport zit in mij, de passie die ik daarvoor voel wil ik op jou overdragen om je beter, fitter en sterker te maken. Je zult ervaren als je met mij aan de slag gaat hoe ik dit doe en hoe aanstekelijk mijn enthousiasme werkt. Samen bereiken we jouw doelen. Ik sta voor je klaar wanneer je mij nodig hebt met je vragen en alles eromheen. Ook voedingsadvies hoort daarbij als je dat wilt.

 

 

Wat ik belangrijk vind, is dat je je als klant goed voelt bij mij en dat je plezier hebt in het sporten Naast het sporten kan ik je helpen je eetpatroon aan te passen om bijvoorbeeld af te vallen of fitter te worden Mijn doel is  Personal Trainingen, Small Group en Duo Trainingen uit te gaan breiden. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen actief te zijn en bied ik hierin mogelijkheden om bijvoorbeeld met een verjaardagsfeestje een actieve activiteit aan te bieden zoals Bootcamp. Ik ben iemand die graag buiten is en in de buitenlucht sport/actief is. Dit maakt mij breed inzetbaar. Leren, ontwikkelen, groeien en bouwen aan de toekomst: dat zijn mijn goals!

Stuur mij een bericht en wie weet hebben we dan binnenkort een vrijblijvend gesprek en kijken we samen of ik wat voor jou/jullie kan betekenen. Ik heb er zin in! Ik zie je/jullie graag!